maanantai 9. toukokuuta 2011

Ensimmäinen

Noniin.

Tämä on ensimmäinen blogini ja ensimmäinen 1:12 nukkekotini. En tiedä, onko bloggaaminen minun juttuni, mutta kokeillaan.
Nukkekotia on kiva laittaa yksikseen, hermo lepää ja mieli nauttii, mutta toisinaan tekee mieli myös jakaa ideansa, oivalluksensa ja mokansakin.


Tuossa on siis talo. Perusmallia kaiketi, mutta se piti saada HETI, joten ostin sen kaupasta. Netissähän olisi ollut vaikka minkälaisia unelmataloja. Tuokin menee, vaikka ulkopinnan väri tulee vaihtumaan. Tuntuu vain, että sisätilat kiinnostavat enemmän eli menköön nyt aikansa hattaranvärisenä. Kun katsoo oikein tarkkaan katon harjaa, näkee, että olen jo lohkaissut palan irti. Vasemmalla sivulla näkyisi myös ikkunanpuite, jonka tuossa tekaisin irti jo kasausvaiheessa. Eikun Erikeeperiä pintaan ja takaisin kiinni. Tuleepahan valmispakettiin omaa näköä ja muotoa mukaan. :D
Kasaaminen tapahtui torstaina ja sen jälkeen päivittäin on tullut jotain näperreltyä. Toisaalta on ihanaa, että nyt on ISO projekti käsissä, toisaalta kärsivällisyys ei riittäisi millään, kaikki pitäisi saada valmiiksi ja ihasteltavaksi hetinyt.

Sisätiloissa vallitsee kaaos, portaat laittamatta paikoilleen (saatan jättää ne kokonaan pois tilaa viemästä, ne kun eivät asetu haluamaani kohtaan ilman turhan vaikeita rakennemuutoksia.


Ullakkokuva tuosta puuttuu vielä, koska katto jäi kiinni. Kuvasin sen kuitenkin osaksi. Tarkoituksena olisi siirtää lattialla makaava laudoitus vinokattoon päällysteeksi. Tiimarin bambutabletin siis pilkoin ja idea törkeästi käännetty omaan käyttöön jostakin netin kymmenistä ihanista nukkisblogeista.


Mitoitin "laudat" vinokattoon sopiviksi. Katto olisi tarkoitus kuitenkin ensin lakata maalin tarttumisen varmistamiseksi ja sitten siis maalata ruskeaksi, ettei valkoinen pilkota väleistä.

Hieman tärähtänyt kuva talon ainoasta asukkaasta, joka tulee kokemaan rankalla kädellä tehdyn muodonmuutoksen. Mukana myös ostamiani kalusteita ja muutama pikkuesine varastojen kätköistä.


Sellaista elämää täällä tänään.

3 kommenttia:

  1. Hyvä alku jo :) Onnea projektiin!

    VastaaPoista
  2. Hieno talo, taytyykin seurailla mitä kaikkea mukavaa täällä vielä tapahtuu. Bloggaaminen on ainakin minulle noussut yhdeksi merkittäväksi osaksi harrastusta.

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia kommenteista, nekin ovat ne ensimmäiset! :)

    Minuakin vähän jännittää, mitä kaikkea vielä ehtii tapahtua talon kanssa, se on jo nyt alkanut elää ihan omaa elämäänsä.

    VastaaPoista