maanantai 9. toukokuuta 2011

Kirppiskierroksen löydöt

Rakastan kirppiksiä, mutta nukkekotitouhuissa se on vielä jännittävämpää löytäretkeilyä kuin ihmiskoossa.

Tänään nämä (miinus kirjat, jotka askartelin eilen aikakauslehden reunasta ja ihanista printeistä, jotka löysin täältä):


Kissa myytiin sellaisenaan. En alunperin ajatellut taloon eläimiä, mutta tuo oli niin söpö ja ihan oikean kokoinen, että se oli vaan pakko saada. Kukkaruukku kukkineen oli kiinni taulunkehyksessä, sellaisia 3D-asetelmia. Ämpäri ruusuineen ja sinivalkoinen ruukku löytyivät pussista, joka sisälsi myös kaksi nukkekodin lamppua (ainakin toinen on Lundby). Lamput menevät jossain vaiheessa myyntiin kirpparilla tai huutiksessa.
Kirjahylly on kierrätyskeskuksesta, sellaisen kattolampun ritiläristikko, jota sahailin oikeaan malliin. Se on tarkoitus vielä liimata tukevaksi ja maalata sopivan väriseksi.

Kierrätyksestä tein myös kangaslöytöjä ja yksi tapettirullakin lähti mukaan:


Myös tuo omituisen vihreä kangas vaaleiden alla vasemmalla kuuluu löytöihini. Oikeassa ihmiskoossa inhoan beigeä, mutta jostain syystä sitä tarttuu aina mukaan, kun suunnittelen pienoissisustuksia.

Pieni valkoinen hapsureuna vasemmalla on keskeltä kauniisti kuvioitu, siitä suunnittelin sohvatyynyjä. Alareunan raidallinen ja vaalea kangas ovat vuodevaatteita varten, yläreunan karheampipintainen vielä tarkoitusta vailla.

Talon sisustus elää näköjään ihan omaa elämäänsä, aluksi sinne piti hyväksyä vain tummaa puuta ja raskaita värejä, kulunutta ja vanhaa. Juu, ihan siltä taas näyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti