tiistai 10. toukokuuta 2011

Liimapeliä katonrajassa

Tätä tänään:



Valmis sisäkatto!
Asukkia se ei taida kyllä kiinnostaa, kun mies katselee kissansa kanssa uutta taulua (Kontti-löytö muutaman kuukauden takaa).

Alkuun suihkautin mattalakkaa, sitten väriä pintaan, ettei valkoinen pilkota lautojen väleistä, kuten olin suunnitellutkin. Maalia levitin sormin, pensselillä ja lopulta meikkisienellä. Ensi kerralla luetaan sitten kyseisen maalityypin käyttöohjeet, nyt mentiin tällä:


Suttua, maalia, liikaa liimaa, vinoja lautoja... peruspäivä Millimollin askartelutuokiossa. Epätoivo MELKEIN iski. Maalasin ja liimasin rannekoru kädessä. Se teki lattiaan erikoisia jälkiä. Onneksi vain väriä, ei ruhjeita.

Paremmalta näytti vähän myöhemmin, puolen välin tienoilla, vaikka edelleen liimaa väärissä paikoissa:


Ja valmiiksi se tuli kuin tulikin. Viimeistelen sitten lopuksi, kun saan huoneen muut osat edes lähelle valmista.

Nyt odottelen kuumeisesti tilaamiani nukkekotitavararoita, mukana pitäisi olla esimerkiksi ehdottoman oleellinen "antiikkinen vuoteenlämmitin"... Vuodetta en ole vielä edes suunnittellut, mutta hyvä, että lämmitin sitten löytyy. :D

1 kommentti:

  1. Hyvältä näyttää. Hauska tuo taulu. Kertakaikkiaan.
    Sisäkatto ullakkokerroksessa oli minulle ongelmallinen. En oikein rakennusvaiheessa millään keksinyt mitä sille olisin tehnyt. Tämä näyttää oikein hyvältä ratkaisulta.
    Mare

    VastaaPoista