lauantai 28. toukokuuta 2011

Toimii kuin taika!

Viimeinkin sain uutta aikaan. Inspistä odotellessa voisi olla tunnuslauseeni ja valitettavasti elämä haittaa harrastuksia ylen määrin.

Kattohuoneistoa taas:


Tilasin vähän tarvikkeita ja huonekaluja. Vaaka, noidankattila ja pullot siis FinnAimosta. Hylly pitäisi käsitellä tummemmalla sävyllä. Se on koottu olohuoneen kirjahyllyn jämäpaloista. Purkeissa on kaikkea mielenkiintoista sisällä: merisuolaa, vehnäleseitä, vanhaksi mennyttä pizzamaustetta (mummini antelias panos nukkisprojektiin) ja tummaa kaakojauhetta. Loput purkeista ovat vielä tyhjillään. Toisaalta haluaisin niihin jotakin nestettä, mutta nesteellä on taipumus kuivahtaa ja korkit eivät ole kovin tiiviitä.

Yritin myös listoittaa kattohuonetta ja laitoin tapettia lattiaan ja seiniin. Lattiaan en ole täysin tyytyväinen, mutta menee se kuitenkin. Väri on vähän keltaisempi kuin kuvissa. Kivilattia olisi ihana, mutta en ole keksinyt tapaa toteuttaa sitä niin, että se olisi kevyt ja aidon oloinen.

Tässä sumuista kokonaiskuvaa listoituksesta, kamerasta loppui akku kesken kuvailun, enkä ehtinyt näpätä tarkempaa versiota. Kuten aina, ei oo niin justiinsa, näillä mennään:


Rajasin myös lattian. En ole ratkaisusta täysin varma, mutta tyhmältä se näytti ilmankin. Tätä tänään, jotakin muuta ensi kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti